26%

AquaMed - Sistem de purificare a apei de la Newmed

Newmed
850,00 RON 1.160,00 RON
714,29 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Acestea se calculează în funcție de gabaritul produsului și vor fi comunicate după solicitarea de ofertă.
Newmed
Stoc limitat

Descriere

AquaMed - Sistem de purificare a apei

Sistemul de purificare a apei AquaMed, fabricat în Italia, include o pereche de cartușe nucleare cationice și anionice, pentru a produce apă demineralizată de înaltă calitate pentru autoclave.

AquaMed oferă o alimentare cu apă demineralizată a sterilizatorului cu abur, asigurând că doar aburul de cea mai înaltă calitate intră în contact cu instrumentele, prelungind atât durata de viață a autoclavului cât și a instrumentului.

Sistemul AquaMed este destul de compact și ușor de montat. Este posibil să-l plasați peste tot, chiar și la 5 metri de autoclavă și nu necesită nicio conexiune electrică. Funcționează prin presiunea apei de intrare. AquaMed trebuie să fie montat pe perete.

Pachetul original include un set de cartușe incluse.

Dimensiuni externe 330 x 280 x 140 mm.

Greutate 3 kg.

Calitatea apei de intrare › 1000 μS/cm

Durata de viață a filtrului de până la 150 L de apă demineralizată

Presiunea de alimentare (minim/maxim) 2/5 bar

De reținut

Calitatea apei utilizate într-un sterilizator va afecta performanța și poate compromite procesul de sterilizare. Sistemele newmed® oferă cel mai înalt standard ce asigură producerea de abur de cea mai înaltă calitate, maximizând durata de viață atât a sterilizatorului, cât și a instrumentelor.

Produsele newmed® îndeplinesc cele mai recente standarde și oferă apă purificată la punctul de utilizare pentru sterilizatoarele mici, de masă. Tehnologiile de purificare a apei variază de la simple demineralizatoare până la sisteme de osmoză inversă.

Noi, la Medical Corp, vă putem ajuta să identificați care sistem de purificare a apei este cel mai potrivit pentru practica dumneavoastră. Contactați-ne.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review