Autoclav KRONOS 6 L - clasa S

Newmed
11.781,00 RON
9.900,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Acestea se calculează în funcție de gabaritul produsului și vor fi comunicate după solicitarea de ofertă.
Newmed
Disponibil cu precomanda

Descriere

Autoclav /sterilizator KRONOS 6 L (litri) - clasa S

BLOCARE UȘĂ:

Blocarea ușilor acționată cu motor garantează siguranță totală, o ușurință mai mare de manipulare și autoreglare fiabilă a trapei.

IMPRIMANTĂ INTEGRATĂ:

Un accesoriu standard care, în timpul procesului de sterilizare, o imprimare automată înregistrează întreaga procedură, oferind astfel o înregistrare permanentă a fiecărui ciclu de sterilizare. Imprimarea pe hârtie poate fi apoi păstrată și atașată la fișierele dvs. pentru o înregistrare completă și precisă.

PORT USB:

Memorare automată a ciclului digital pe stick USB (opțional).

INTERFATA PRIETENITA:

Un software multilingv cu doar patru butoane pentru o navigare mai simplă către toate opțiunile de sterilizare. Afișajul LCD afișează informații actuale despre ciclurile dvs. de sterilizare și alerte cu privire la erori sau necesități de service.

 

Sistem de purificare a apei:

Cu sistemul ROSI de purificare a apei cu trei cartușe încorporat, autoclava dumneavoastră poate fi conectată direct la sursa de apă a cabinetului dumneavoastră (opțional).

Autoclavele newmed se liverază standard cu toate accesoriile la care v-ați aștepta, inclusiv suportul tăvii, tăvile, instrumentul de îndepărtare, burete de curățare și racordurile de apă incluse în prețul de listă. De asemenea, asigurăm piese de schimb de calitate remarcabil de accesibile.

Detalii

Categorii
Brand
Imprimată încorporată
Da
Alimentare
220 V
Capacitate volum (litri)
6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate