Criocauter CryoIQ DERM Plus Contact 3 mm

CRYO IQ
1.576,00 RON
1.324,37 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Acestea se calculează în funcție de gabaritul produsului și vor fi comunicate după solicitarea de ofertă.
CRYO IQ

Descriere

CriocauterCryoIQ DERM Plus Contact 3 este conceput pentru tratarea leziunilor pielii, cum ar fi lentigo și petele de frumusețe de pe față și corp. Dispozitivul vine în trei configurații fixe cu vârfuri de contact în dimensiuni de 1, 3 și 5 mm, ceea ce îl face potrivit pentru tratarea leziunilor de diferite dimensiuni. Diferitele dimensiuni ale vârfurilor de contact permit o mai mare precizie și flexibilitate în tratarea leziunilor de diferite dimensiuni, făcându-l alegerea perfectă în dermatologia cosmetică. Este potrivit într-o gamă largă de cabinete medicale, inclusiv medicină generală, dermatologie, pediatrie, podiatrie, estetică și veterinară.

Dispozitivul este echipat cu un vârf de contact fix de 3 mm, fiid disponibile și variantele cu vârfuri de 1 sau 5 mm. Astfel se asigurâ că dispozitivul poate răspunde nevoilor diferitelor tipuri de leziuni ale pielii. Mai jos sunt câteva dintre caracteristicile esențiale ale DERM.

Caracteristici:

Design ergonomic: Dispozitivul are un mâner simplu de tip creion care permite o distribuție precisă și uniformă a mediului de răcire prin apăsarea pârghiei de dozare.
Manipulare sigură: DERM Plus Contact utilizează o tehnologie de răcire de ultimă generație care elimină nevoia de a manipula gaze și lichide potențial periculoase, asigurând o manipulare în siguranță și o înlocuire ușoară a cartuşului de gaz atunci când este gol.
Puternic: Dispozitivul are o temperatură de îngheț de -80 °C/-112 °F, care poate pătrunde până la o adâncime de 3 mm.
Fără scurgeri: dispozitivul vine cu o supapă de reținere încorporată care previne scurgerile de gaz, oferind utilizarea maximă a g.

Conține:

Limitator de înghețare: riglă combinată și limitator de înghețare CIQ-PA-LMT;

Capac de protecție: un capac de protecție mic pentru dispozitiv CIQ-PA-CAP;

Cartuș: cartușele noastre de gaz de 25 de grame sunt întotdeauna ambalate;

Livrare: livrat în cutie de plastic.

Diverse:

Greutate: 91 grame (inclus cartus de gaz de 25 grame);

Dimensiuni: Diametru: 22 mm / Lungime: 120 mm;

Temperatura de îngheț: -89°C / -128°F;

Material: metal placat cu aur.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate