Descriere

Incubator Neonatologie Ningbo David Medical Device TI-3000B 

Control:

Aplicarea controlerului de bază ARM Cortex pentru a îmbunătăți capacitatea de calcul, a extinde memoria și a realiza o funcționare sincronă cu mai multe sarcini.

Echipat cu un sistem de operare integrat inteligent în combinație cu mai multe procesoare pentru a obține un control precis al temperaturii, umidității și concentrației de oxigen.

Adaptabilitate puternică, mai multe funcții de interacțiune om-calculator pot fi extinse în viitor.

Inovație tehnologică:

Aplicarea tehnologiei bateriei cu litiu de mare capacitate de calitate medicală, obținând o durată de viață a bateriei de 6 ore.

Noul sistem de iluminare al fibrelor optice care utilizează reflectorul pentru a refracta, are căldură autoconductoare scăzută, convenabil pentru disiparea căldurii întregii mașini.

Designul inovator cu structură internă de suport din aliaj de aluminiu este utilizat pentru a reduce eficient greutatea incubatorului.

Modul cărucior:

Căruciorul standard cu reglare continuă a înălțimii este convenabil pentru personalul medical pentru a efectua îngrijirea în spital, diagnosticarea și transferul la timp a nou-născuților în stare critică.

Opțional este disponibil un cărucior de tip ambulanță pentru operațiuni sigure și eficiente de încărcare și descărcare.

Cărucior opțional de tip electric-lift cu reglare continuă a înălțimii, capabil să realizeze cu ușurință operațiuni de încărcare sau descărcare de către o singură persoană.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review