Incubator Neonatologie Ningbo David Medical Device YP-2500B

Ningbo David Medical Device
Ningbo David Medical Device

Descriere

Incubator Neonatologie Ningbo David Medical Device YP-2500B 

Algoritm de bază actualizat:

Echipat cu un sistem de control inteligent încorporat, mai multe procesoare sunt utilizate împreună; algoritmul de bază PID actualizat face ca fluctuația temperaturii din incubator să fie mai stabilă.
Designul științific al modului de inhalare a aerului cald la 270° creează un sistem avansat de circulație a aerului pentru a minimiza pierderile de căldură în timpul procesului de alăptare.
Monitorizare senzor de temperatură cu 7 canale.

Ecran LCD:

Ecran tactil LCD color TFT de 12,1 inchi, modul de noapte poate fi setat pentru a reduce impactul stimulării luminii asupra nou-născuților.
Poate fi rotit la stânga și la dreapta și rotit în sus și în jos în mai multe unghiuri în funcție de nevoile clinice și este clar vizibil de la distanță mare.


Saltea cu depresiune:
Salteaua anti-decubit de decubit din materiale TPU este antibacteriană, impermeabilă, moale și respirabilă și protejează pielea sensibilă a nou-născuților.


Înălțime reglabilă:

Semifrâna blochează rotile din spate, permițând personalului medical să se deplaseze rapid pe distanțe scurte.
Înălțimea întregii mașini poate fi reglată cu o singură cheie/pedală de picior, care poate satisface funcționarea personalului medical de diferite înălțimi.

Incubator „încăpere”:

Design unic de cabină suspendată pentru bebeluși, cu cursă de ridicare super mare și ridicare cu un singur buton, se poate adapta la orice înălțime a patului bolnav; stabilirea „contactului cu pielea mamă-copil” cât mai curând posibil poate strânge foarte mult relația părinte-copil.
Primul mod cangur intern: menține eficient temperatura în incubator, sprijină îngrijirea în stil cangur.
Cu camera încorporată, înregistrarea imaginilor și înregistrarea video pot fi efectuate în timp util pentru a facilita revizuirea clinică.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review