Descriere

Incubator Neonatologie Ningbo David Medical Device YP-3100B 

Control: Echipat cu un sistem de control inteligent încorporat, mai multe procesoare sunt utilizate împreună; Algoritmul de bază PID actualizat face ca fluctuația temperaturii din incubator să fie mai stabilă.

Sistemul științific de circulație a aerului cu evacuare a aerului față-spate și retur de aer stânga-dreapta poate forma o perdea de aer verticală automată atunci când ușa este deschisă, reducând astfel la minimum pierderea de căldură.

Senzorul de umiditate colectează date eficiente în timp real, atingând rapid un efect de umidificare de 95%.

Mediu:
Motorul DC cu frecvență variabilă este utilizat pentru a reduce eficient zgomotul din interiorul incubatorului și pentru a oferi un mediu terapeutic confortabil.

Sistem de amortizare cu panou:
Sistemul de amortizare a panoului asigură ca panoul ușii să cadă în tăcere fără manipulare.

Spatiu de depozitare:
Sertarul de depozitare extrabil în două căi poate găzdui o varietate de dispozitive medicale mici.

Modul încălzitor radiant + modul de monitorizare:

Încălzitorul cu infraroșu îndepărtat realizat din țevi de oțel aliat nu este ușor de spart atunci când este încălzit și are o durată de viață lungă.

Zona de radiații mai concentrată, asigurând încălzirea uniformă a saltelei și împiedicând personalul de îngrijire din jur să se simtă supraîncălzit.

Poate elimina în mod eficient interferența de mișcare și poate îmbunătăți performanța de măsurare în condiții de perfuzie scăzută și de mișcare a corpului.

Poate reduce semnificativ incidența retinopatiei severe a prematurității (ROP).

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review