Descriere

Monitor pacient EDAN elite V5 este proiectat pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de asistență medicală, în special pentru diviziile de îngrijire critică. Folosind-o împreună cu iM20, puteți construi o conexiune perfectă pentru pacienții care vin de la ambulanțe în interiorul spitalului.

Cu modulele sale plug-and-play și un rack modular extins, elite V5 este capabil să monitorizeze o gamă largă de parametri simultan, adaptându-se de la îngrijiri critice la monitorizarea anesteziei, cu capacități suplimentare de monitorizare, inclusiv ICG, RM și BIS.

Includerea unor funcții suplimentare ajută la tratamentele medicale, cum ar fi sugerarea diagnosticului la măsuratoarea EKG-ului cu 12 canale, calculul hemodinamic, calculul dozei de medicament, suprapunerea IBP. Astfel de funcții oferă referințe rapide pentru a ajuta la deciderea ajustărilor planurilor de îngrijire și tratament.

Ecranul tactil LCD de 12 inchi de înaltă rezoluție împreună cu designul actualizat de meniu cu comenzi rapide personalizabile oferă acces ușor cu o singură atingere la funcțiile utilizate frecvent.

Detalii

Categorii
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review