Descriere

Monitor pacient EDAN elite V6 este conceput pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de îngrijire medicală, în special pentru diviziile de îngrijire critică. Folosind-o împreună cu iM20, puteți construi o conexiune perfectă pentru pacienții care vin de la ambulanțe în interiorul spitalului.

Cu modulele sale plug-and-play și un rack modular extins, elite V6 este capabil să monitorizeze o gamă largă de parametri simultan, adaptându-se de la îngrijiri critice la monitorizarea anesteziei, cu capacități suplimentare de monitorizare, inclusiv ICG, RM și BIS.

Includerea unor funcții suplimentare ajută la tratamentele medicale, cum ar fi sugerarea diagnosticului la măsuratoarea EKG-ului cu 12 canale, calculul hemodinamic, calculul dozei de medicament, suprapunerea IBP. Astfel de funcții oferă referințe rapide pentru a ajuta la deciderea ajustărilor planurilor de îngrijire și tratament.

Elite V6 se poate conecta la rețelele spitalelor fără probleme și poate interacționa cu sistemul de informații spitalicesc cu ieșire HL7 și Wi-Fi intern. Sunt folosite diverse opțiuni de conectare pentru ca Elite V6 să transfere măsuratorile altor unități spitalicești. De asemenea, dispune de un sistem de apelare a asistenței și permite conectarea la stația centrală de monitorizare.

Detalii

Categorii
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review