Service și întreținere aparatură medicală

Medical Corp
Medical Corp
Disponibil cu precomanda

Descriere

Efectuarea lucrărilor tehnice în vederea reparării presupune:

Efectuarea verificărilor tehnice cu o gama larga de dotări (simulator de pacient, date logger de presiune si temperatura, tester de electrosecuritate, analizor de gaze, tester de defibrilator si electrocauter, etc) care garantează funcționalitatea dispozitivelor medicale.

Buletinul de verificare are o valabilitate de 12 luni este folosit pentru a confirma funcționalitatea în parametrii nominali a echipamentelor medicale. Excepție fac echipamentele de sterilizare care, conform legii, necesita o verificare trimestriala, astfel buletinul de verificare pentru acestea va fi emis trimestrial.

Medical Corp SRL deține Avizul de Funcționare Nr.8393 /12.09.2022 eliberat de către Ministerul Sănătății, Agenția Nationala a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale cu completările ulterioare. De asemenea, compania Medical Corp SRL dispune de tehnicieni și ingineri calificați, cu experiență în activitatea de reparații aparatură medicala.

Beneficii ale serviciului:

  • Posibilitatea deplasării la client și efectuarea reparațiilor și a diverselor intervenții pe loc;
  • Viteză de reacție și concentrare asupra defectului reclamat;
  • Înlocuirea componentelor defecte cu unele originale din stocul propriu (piesele se înlocuiesc contra cost la prețul de listă, dacă nu există un discount negociat anterior);
  • Promptitudine și timp scurt de intervenție;
  • Efectuarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil;
  • Rata de succes de peste 95%
  • Experiență extinsă în depanarea unei game largi de echipamente medicale, inclusiv a celor de sterilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review