De peste 25 de ani, Medical Corp reprezintă pe piața românească companii de renume mondial în producția de echipamente și dispozitive medicale.

Ne mândrim cu parteneriate solide, asigurând următoarele beneficii pentru clienții noștri din România:

Livrare Rapidă. Având anumite echipamente medicale și dispozitive într-un stoc tampon, garantăm termene de livrare extrem de rapide. Gestionarea eficientă a lanțului nostru de aprovizionare ne permite să îndeplinim comenzile prompt, livrând și instalând clienților noștri produsele fără întârzieri.

Service și Mentenanță de Înaltă Calitate. La Medical Corp, acordăm prioritate oferirii unui nivel înalt de service și mentenanță pentru toate produsele pe care le punem la dispoziție. Echipa noastră dedicată participă la programe de pregătire organizate de producători, dobândind astfel cunoștințe și abilități actualizate. Aceasta asigură clienților noștri suport tehnic de înaltă calitate și servicii de mentenanță, contribuind astfel la durabilitatea și performanța echipamentelor medicale.

Actualizări de Software. Înțelegem importanța de a fi la curent cu cele mai recente avansuri în tehnologia medicală. În cazul în care este necesar, facilităm actualizările de software pentru dispozitivele pe care le furnizăm. Această angajare în a menține echipamentele clienților noștri actualizate asigură funcționalitatea optimă și compatibilitatea cu practicile medicale în continuă evoluție.

Prin parteneriatele noastre solide, Medical Corp se menține în fruntea industriei medicale, oferind soluții de ultimă generație profesioniștilor și instituțiilor din domeniul sănătății din întreaga Românie. Suntem dedicați furnizării de produse și servicii excepționale, care respectă cele mai înalte standarde, contribuind astfel la îmbunătățirea îngrijirii și rezultatelor pacienților.

Alătură-te Medical Corp și experimentează beneficiile rețelei noastre extinse și angajamentul nostru ferm față de excelență în domeniul echipamentelor și dispozitivelor medicale.

Iată o selecție din companiile partenere pe care le reprezentăm în România (în ordine alfabetică): 3A Omron, Alltion, CU Medical, Edan, Enmind, Heine, Howell Medical, Hugemed, JP Selecta, Kiwersal, LED, LowTem, Luvis, Mattes, MIR, Newmed, Ningbo David Medical Device, Oscilla, PMS, Primedic, Rigel MedicalSMS, St Francisc, Turmed, Yuwell.