Descriere

Masă de operație universală Howell Medical HE-608-T

Caracteristici:

Controlul micro-computerului a avansat transmisia hidraulică electrică, a înlocuit tehnologia tradițională de transmisie electrică push-rode, astfel încât pacientul să fie mai precis, mai uniform și mai stabil.

Principalele părți ale sistemului hidraulic sunt piese importate, performanța generală este mai fiabilă, mai durabilă.

Materialul exterior al saltelei produsului, folosind PU conductiv și un proces de lipire fără sudură, previne eficient producerea de infiltrații electrostatice și lichide, utilizarea internă a buretelui de memorie sintetică cu materiale duale, poate elibera eficient operația de lungă durată, corpul pacientului și contactul cu rana. cauzate de presiune.

Capacul de bază este modelat cu blister, frumos și durabil, anticoroziv, ușor de curățat.

Placa de picior separată cu două secțiuni, reglare electrică, piciorul stâng și drept pot rula independent, pot rula și în același timp, cu funcție de întindere și îngenunchiere, pentru a satisface nevoile unei diverse intervenții chirurgicale la nivelul extremităților inferioare.

Designul plăcii de cap cu două articulații îmbunătățește flexibilitatea mesei de operație și îmbunătățește gradul de confort al pacientului în operația de poziție laterală.

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review