Descriere

Masă operație universală Howell Medical HE-608-P 

1.Masă de operare este echipată cu o baterie și un dispozitiv de încărcare. Ar putea continua să funcționeze cu o baterie de rezervă în cazul opririi curentului alternativ. Bateria de rezervă ar putea fi încărcată automat atunci când alimentarea de curent alternativ la curent alternativ trebuie să fie de 220v 50HZ (contactați-ne pentru cerințele zonei dvs).

2. Dispozitivul de frână de bază este acționat electric și fixat ferm pe masa SAU

3. Designul T-base oferă un spațiu excelent pentru picior pentru echipa chirurgicală și, de asemenea, are un centru de greutate stabil. Înălțimea de 95 mm a plăcii de bază, s-ar putea potrivi perfect cu aparatul cu raze X G Arm.

4. Adoptă microcalculatoare pentru a-l controla și tehnologia avansată de transmisie electrică hidraulică, a înlocuit tehnologia tradițională de împingere a tijei Face ca poziția corpului să fie mai precisă și să funcționeze mai lin și mai stabil.

5. Utilizați piesele originale importate pentru părțile principale ale sistemului hidraulic. Întreaga performanță este mai fiabilă și mai durabilă.

6. 70 mm grosime de saltea din burete cu memorie cu material nou. Cea mai bună combinație de burete de memorie de 30 mm și burete de înaltă densitate de 40 mm ar elibera presiunea cauzată de atingerea dintre corpul pacientului și suprafețele mesei în timpul funcționării îndelungate.

7. Panou de masă: fabricat din materiale din fibră de carbon, absorbție de raze X, efect de imagistică cu raze X de înaltă definiție, reducând leziunile cauzate de radiații ale pacienților și personalului medical.

8. Șină de ghidare liniară importată de înaltă precizie, asigurați-vă că masa de operator funcționează fără probleme.

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review