Masă de operație universală Howell Medical HE-608A

Howell Medical
Howell Medical

Descriere

Masă de operație universală Howell Medical HE-608A este adoptă cea mai avansată tehnologie de control cu microcomputer și transmisie electro-hidraulică. Poate manipula cu ușurință diferitele funcții ale mesei. Are o capacitate portantă super mare de 350 kg și poate satisface pacienți de diferite tipuri de corp. Produsul este ușor de operat. Are o versatilitate puternică, măiestrie fină și calitate care a atins nivel internațional.

Caracteristici:

Folosind controlul cu microcomputer, tehnologie avansată de transmisie electro-hidraulică, înlocuind tehnologia tradițională a tijei de împingere electrică, făcând poziția corpului mai precisă și viteza de rulare mai uniformă și stabilă.

Sistemul hidraulic adoptă componente hidraulice de înaltă presiune, capacitatea portantă totală ajunge la 350 kg, performanța este mai excelentă și este durabilă.

Plăcile pentru cap și picioare sunt reglate pneumatic, ceea ce este convenabil pentru reglare și poziționare mai precisă.
Saltea din spumă cu memorie dublu strat de 80 mm, care distribuie uniform greutatea pacientului pe întreaga pernă, reduce riscul de escare în timpul intervenției chirurgicale, iar suprafața saltelei este fără sudură, antibacteriană și ușor de curățat.

Cadrul de masă este realizat din tablă de oțel de înaltă calitate prin îndoire, baza și capacul coloanei de ridicare sunt realizate din tablă de oțel inoxidabil 304, care este rezistentă la impact, deteriorare și convenabilă pentru curățare și dezinfecție.

Baza are un design în formă de T, care oferă un spațiu mai confortabil pentru picioare pentru personalul medical atunci când sta în picioare.
Dispozitiv de frână de bază: Patul poate fi fixat ferm prin acționarea pedalei. (Frână electrică opțională)

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review