Masă operație universală Howell Medical HE-608-M

Howell Medical
Howell Medical

Descriere

Masă operație universală Howell Medical HE-608-M este o masă de operație de ultimă generație pentru îmbunătățiri funcționale și îmbunătățiri bazate pe HE-608-M (Patru secțiuni). Utilizarea unui control avansat cu micro-computer și a sistemului de transmisie electrică hidraulică, structură unică a produsului, operare simplă, calitate sigură și fiabilă a atins nivel internațional, design unic al coloanei de capăt, structură a plăcii scaunului cu două segmente, combinație de pat modulară, radiografie excelentă spațiu, mai potrivit pentru chirurgia toracică ortopedică. Departamentul de chirurgie renală și departamentele care trebuie utilizate împreună cu aparatele cu raze X cu braț C.

Placa capului și placa piciorului au design pneumatic. Când personalul medical schimbă placa capului și piciorului, aceasta este mai portabilă și economisește forța de muncă.
Masă de operație ortopedică de ultimă generație, echipată cu două seturi de sisteme hidraulice.

1.Design modular mesa, în funcție de nevoile de utilizare a combinației corespunzătoare de mesa, articulația șoldului poate fi completată pornire/oprire îndoire, comutare din placa de umăr, placa din spate și extinderea plăcii scaunului și alte funcții.

2. După ce partea piciorului este îndepărtată de pe masa de operație, placa de operație a umărului poate fi instalată pe secțiunea șoldului, iar poziția pacientului poate fi ajustată cu bara pneumatică. Suportul de cap reglabil poate regla cu ușurință poziția fixă a capului. Cele două laturi sunt proiectate cu o placă detașabilă pentru umăr, ceea ce facilitează foarte mult confortul medicilor pentru operația de umăr.

3.Placă de imagine 1200 mm operație completă din fibră de carbon, 360 toate permeabile la structura luminii, transmisie superioară a luminii imagistice, potrivită pentru pacienții cu intervenție vasculară sistemică, intervenții ERCP, vasculită intervențională a tumorii hepatice, cum ar fi durerea în chirurgia minim invazivă.

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review